Proizvođač: 3teks

Nesterilni materijal

Nesterilan program je namenjen procedurama koje zahtevaju higijenske ali ne obavezno i sterilne uslove. Svoju primenu pronalaze kako u medicinskim granama, tako i u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

netkani pamuk od pažljivo biranih sirovina eminentnih proizvođača

Ponuda nesterilnog materijala

Nesterilni materijal izrađen je od netkanog tekstila i poseduje sve karakteristike kao i sterilni materijal, samo ne prolazi proceduru sterilizacije. Za razliku od sterilnog materijala koji se koristi u operacionim salama, nesterilni materijal mogu da koriste i pacijenti kao i njihovi posetioci, ali i gosti predavači, studenti, čime se ne remeti dnevna dinamika korišćenja sterilnih materijala u te svrhe.

MANTILI ZA OSOBLJE I POSETIOCE

Izrađeni su od netkanog tekstila i mogu biti od SSMMS materijala i finog SL pamuka, plave boje. Kao i sterilni mantili, i nesterilni imaju podesiv okovratnik i manžetne od prirodnog pamuka. Pogodni su za bolničko osoblje prilikom aktivnosti koje ne zahtevaju nužno sterilne uslove ali higijenske svakako da. Treba spomenuti i mantile za laboratorije, mantile za hemoterapiju, zaštitne kecelje i sl.

UNIFORME ZA OSOBLJE I POSETIOCE

Uniforme za osoblje i posetioce mogu biti dvodelne, sa kratkim i dugim rukavima u veličinama od M-XXL. Mogu biti izrađene od netkanog tekstila i spun lace materijla. Prijatne su za nošenje.

SETOVI ZA OSOBLJE I POSETIOCE

S obzirom na česte probleme sa nedostatkom veša u bolnicama, pacijenti se često nalaze u nezgodnoj situaciji prilikom dolaska, bilo da je u pitanju jednodnevni ili duži ostanak. Zbog toga su nesterilni setovi za pacijente idealno rešenje. Sadržaj svakog seta je prilagođen pacijentu i sadrži mantil, papuče, kapu. Takođe, postoje setovi za specifične preglede, kao što su kolonoskopija, gastroskopija i sl. Ovakav set pojedinačnog pakovanja, sigurno doprinosi da se pacijent oseća bar malo prijatnije prilikom ovih vrlo nezgodnih pregleda.

Materijal za širu upotrebu

Nesterilni materijal mogu da koriste i pacijenti kao i njihovi posetioci, ali i gosti predavači, studenti, čime se ne remeti dnevna dinamika korišćenja sterilnih materijala u te svrhe.

Telefon

(021) 468-189
(021) 467-281

Email

info[at]stiga.rs

Location

Bolmanska 8
21000 Novi Sad - Srbija

Radno vreme

Pon-Pet: 8.00 - 16.00

Pošaljite upit ili nam pišite

9 + 13 =