Proizvođač: 3teks

Sterilni hirurški setovi

Pakovani su posebno za svaku vrstu hirurške intervencije, od opšte hirurgije, preko ortopedije, grudne, kardiovaskularne hirurgije, minimalno invanzivne, oftalmologije, urologije, ginekologije i sl.

Sadržaj seta je fleksibilan, i može biti konfigurisan i modifikovan u skladu sa zahtevima klijenta.

Svaki set sadrži određen broj kompresa različitih dimenzija koje su potrebne za kompletnu izolaciju pacijenta prilikom neke hirurške intervencije. Sadržaj seta je fleksibilan, i može biti konfigurisan i modifikovan u skladu sa zahtevima klijenta. Set može da sadrži i hirurške mantile, a transparentno spoljno pakovanje omogućava uvid u vrlo jasan i precizan sadržaj svakog seta.

Sve ove činjenice umnogome opravdavaju primenu jednokratnog veša u urgentnim situacijama.
Sadržaj sterilnih hirurških setova je upakovan u sterilni omotač ili kompresu za instrumentarski sto. Nakon što se otpakuje set, kompresa ostaje na stolu i sa njega se dalje uzimaju komprese za izolaciju pacijenta.

Medicinski tekstil koji smanjuje troškove

3teksovi proizvodi predstavljaju ekonomičniju opciju u poređenju sa konvencionalnim medicinskim tekstilnim proizvodima, jer se smanjuju troškovi uređaja za sterilizaciju, troškovi skladištenja i inventara, struja, voda, deterdzent, hemikalije koje se koriste u procesu sterilizacije,rad prilikom procesa sterilizacije i sl.

Proizvodi se pakuju u vakuumirana pakovanja, jasno su obeleženi, praktični, ekonomični i laki za upotrebu.

Telefon

(021) 468-189
(021) 467-281

Email

info[at]stiga.rs

Location

Bolmanska 8
21000 Novi Sad - Srbija

Radno vreme

Pon-Pet: 8.00 - 16.00

Pošaljite upit ili nam pišite

3 + 11 =