Proizvođač: 3teks

Sterilni hirurški mantili

Izrađeni su od netkanog tekstila SSMMS ili finog i kvalitetnog „spun lace“ materijala koji je pogodan za duže procedure i koji omogućava koži da diše a istovremeno štiti od prodiranja tečnosti i bakterija.

Bolji higijenski uslovi i komfor

Imaju podesivi okovratnik i manžetne izrađene od 100% pamuka, koji nije beljen veštačkim bojama, pa je samim tim antialergijski i ne izaziva nikakvu iritaciju na koži.  Mantili mogu biti standardni, sa ojačanjem na grudima i rukavima ,sa potpunim ojačanjem celom  dužinom mantila i na rukavima i mantili za T.U.R.  Veličine se kreću od M do XXL,  a svi mantili pakovani su sa papirnom kompresom za brisanje ruku. Mantili su pakovani u zaštitni, Tyvek omotač sa jasno istaknutim podacima o proizvođaču, veličini, načinu sterilizacije, roku sterilnosti i sl.

Medicinski tekstil koji smanjuje troškove

3teksovi proizvodi predstavljaju ekonomičniju opciju u poređenju sa konvencionalnim medicinskim tekstilnim proizvodima, jer se smanjuju troškovi uređaja za sterilizaciju, troškovi skladištenja i inventara, struja, voda, deterdzent, hemikalije koje se koriste u procesu sterilizacije,rad prilikom procesa sterilizacije i sl.

Proizvodi se pakuju u vakuumirana pakovanja, jasno su obeleženi, praktični, ekonomični i laki za upotrebu.

Telefon

(021) 468-189
(021) 467-281

Email

info[at]stiga.rs

Location

Bolmanska 8
21000 Novi Sad - Srbija

Radno vreme

Pon-Pet: 8.00 - 16.00

Pošaljite upit ili nam pišite

10 + 12 =