Proizvođač: 3teks

Sterilni hirurški materijal

Sterilni hirurški materijal za izolaciju pacijenta, proizvođača 3teks, su proizvodi visokog kvaliteta izrađeni po svetskim standardima, i fokusirani na potrebe potrošača.

netkani pamuk od pažljivo biranih sirovina eminentnih proizvođača

Ponuda sterilnog hirurškog materijala

Materijal je dostupan u obliku pojedinačnih kompresa za izolaciju, različitih dimenzija, hirurških setova pakovanih za određenu vrstu intervencije ili po zahtevu kupca kao i sterilnih hirurških mantila koji mogu biti deo seta ili pojedinačni.

STERILNI MANTILI

Sterilni hirurški mantili, proizvođača 3teks, izrađeni su od netkanog tekstila SSMMS ili finog i kvalitetnog „spun lace“ materijala koji je pogodan za duže procedure i koji omogućava koži da diše a istovremeno štiti od prodiranja tečnosti i bakterija. Imaju podesivi okovratnik i…

STERILNE KOMPRESE

Sterilne komprese za izolaciju pacijenta i instrumentarskog stola, dostupne su u različitim veličinama i dimenzijama. Izrađene su od dvoslojnog i troslojnog netkanog pamuka, odličnog apsorpcionog svojstva. U ponudi su standardne komprese, komprese sa samolepljivom stranom i…

STERILNI HIRURŠKI SETOVI

Sterilni hirurški setovi pakovani su posebno za svaku vrstu hirurške intervencije, od opšte hirurgije, preko ortopedije, grudne, kardiovaskularne hirurgije, minimalno invanzivne, oftalmologije, urologije, ginekologije i sl. Sadržaj seta je fleksibilan, i može biti konfigurisan i…

STERILNI PLASTIČNI DODACI

Sterilni plastični dodaci za jednokratnu upotrebu izrađeni su od 100% polipropilena, plave boje. To su razne vrste posuda, manjih i većih za odlaganje gaza, fiziološkog rastvora, špriceva i sl, kao i posude veće zapremine za odlaganje žica prilikom intervencija u angio sali….

OSTALI STERILNI PROGRAM

Iako je sterilni materijal za jednokratnu upotrebu – pre svega hirurški setovi, mantili i komprese, našao široku primenu kod velikog broja klijenata, značajan deo ponude zauzimaju i sterilni prekrivači za razne vrste aparata – kameru artroskopa, mikroskopa, retgen aparata,…

Bolji higijenski uslovi i komfor

U odnosu na platneni veš, hirurški materijal za jednokratnu upotrebu obezbeđuje bolje higijenske uslove i komfor zdravstvenom osoblju, pacijentima i posetiocima. Prema istraživanjima koja su urađena na ovom polju, netkani proizvodi za jednokratnu upotrebu smanjuju rizik od infekcije za 56%. Otporni su na prodiranje tečnosti i pokazuju visoka zaštitna svojstva. Oni propuštaju vazduh, pa samim tim obezbeđuju veći komfor za pacijenta i osoblje, prilikom dugotrajnih hirurških procedura. Takođe, s obzirom da se ne koriste hemikalije prilikom njihove sterilizacije, kao što je slučaj kod tekstilnog veša za višekratnu upotrebu, prisutan je visok stepen zaštite životne sredine.

Otporni su na prodiranje tečnosti i pokazuju visoka zaštitna svojstva. Oni propuštaju vazduh, pa samim tim obezbeđuju veći komfor za pacijenta i osoblje, prilikom dugotrajnih hirurških procedura.

Medicinski tekstil koji smanjuje troškove

3teksovi proizvodi predstavljaju ekonomičniju opciju u poređenju sa konvencionalnim medicinskim tekstilnim proizvodima, jer se smanjuju troškovi uređaja za sterilizaciju, troškovi skladištenja i inventara, struja, voda, deterdzent, hemikalije koje se koriste u procesu sterilizacije,rad prilikom procesa sterilizacije i sl.

Proizvodi se pakuju u vakuumirana pakovanja, jasno su obeleženi, praktični, ekonomični i laki za upotrebu.

Telefon

(021) 468-189
(021) 467-281

Email

info[at]stiga.rs

Location

Bolmanska 8
21000 Novi Sad - Srbija

Radno vreme

Pon-Pet: 8.00 - 16.00

Pošaljite upit ili nam pišite

6 + 4 =