Proizvođač: 3teks

Ostali sterilni program

Iako je sterilni materijal za jednokratnu upotrebu – pre svega hirurški setovi, mantili i komprese, našao široku primenu kod velikog broja klijenata, značajan deo ponude zauzimaju i sterilni prekrivači za razne vrste aparata – kameru artroskopa, mikroskopa, retgen aparata, fluoroskopa i sl, kao i razne vrste sterilnih kesa: kese za irigaciju, kese za organe, zaštitne folije za olovno staklo u angio sali i sl.

Proizvodi od kvalitetnog polietilena, različitih dimenzija

Sterilne navlake i kese, izrađene su od najkvalitetnijeg, transparentnog polietilena, različitih dimenzija, pojedinačno su pakovani, sa jasnim uputstvom za postavljanje i jednostavni su za upotrebu. 

Kese za organe i kese za skupljane tečnosti

Napravljene su tako da se i lako uklanjaju nakon izvršene operacije, a dobar mehanizam zatvaranja, garantuje ostanak sadržaja u njima i obezbeđuje sterilnost prostora. Kese za instrumente mogu biti sa 2 i 3 pregrade, samolepljive su i postavljaju se na „čičak traku“ koja se lepi na kompresu postavljenu na sto za pacijenta.

Sterilne navlake za instrumente

Kamere artroskopa, mikroskopa, fluoroskopa, obezbeđuju dodatnu sterilnost prilikom hirurških intervencija i smanjuju mogućnost desterilisanja OP polja i okoline. Navlake se lako i brzo postavljaju. Neke od njih imaju elastične gumice na krajevima koje dobro prijanjaju za površinu na koju se postavljaju, dok ostale imaju samolepljive ili tekstilne trake pomoću kojih se pričvršćuju za aparate. U svakom pakovanju, nalazi se uputstvo o njihovom postavljanju, sa prilagođenim crtežom.

>

Providne sterilne navlake i kese

  • Kese za organe
  • Kese za irigaciju, sa i bez filtera
  • Kese za instrumente sa 2 i 3 pregrade
  • Sterilne navlake za kameru artroskopa
  • Sterilne navlake za retgen
  • Sterilne navlake za mikroskop

Telefon

(021) 468-189
(021) 467-281

Email

info[at]stiga.rs

Location

Bolmanska 8
21000 Novi Sad - Srbija

Radno vreme

Pon-Pet: 8.00 - 16.00

Pošaljite upit ili nam pišite

7 + 14 =